Få et tilbud

Du er velkommen til at skrive til os direkte på info@renesbjerg.dk eller blot udfyld vores nedenstående formular, og vi vil følge op med dig.

Udfyld felterne og få et gratis tilbud, hvor vi hjælper dig med at finde den bedste løsning. Vi samarbejder med rengøringspartnere, så du får en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dine ønsker og behov.

Tilbud
Lejlighed eller hus?
Øvrige rum som skal rengøres?

renesbjerg rengøringsfirma esbjerg

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor er de ofte stillede spørgmål vi modtaget i forhold til rengøring i Esbjerg. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du ikke finder svar her på dit spørgsmål.

Ren Esbjerg er din foretrukne rengøringsfirma. Vi er det lille firma, hvor passion og hårdt arbejde kontrollerer værket. Er du på udkig efter et nyt rengøringsfirma – alt lige fra den lille, til den store opgave, så tag kontakt til os, så finder vi en løsning til dig. 

Vi aftaler altid individuelt med vores kunder, når vi kommer og gør rent. Det er naturligvis ikke nødvendigt, at du er hjemme, mens vi svinger støvsugeren. 

Vores almindelige rengøringstjenester inkluderer støvsugning, støvning, gulvvaskning, badeværelsesrengøring og køkkenrengøring. Vi kan også tilpasse tjenesterne efter dine specifikke ønsker.

Tidspunktet afhænger af størrelsen af det område, der skal rengøres, og den specifikke type rengøring, du har brug for. Vi kan give dig en estimeret tid på forhånd.

Vi går meget op i, at vores kunder får den bedste service og er tilfredse med det stykke arbejde vi yder. Vi har samarbejde med professionelle rengøringsfirmaer varetager selve rengøringen.

Vi sætter vores rengøringsservice i udbud til et eller flere af vores rengøringspartnere, hvilket betyder, at vi har samarbejde med lokale rengøringsfirma som har de nødvendige færdigheder til rengøringsopgaverne. 

Når vi har valgt en rengøringsvirksomhed, der opfylder vores krav, tildeler vi opgaverne til dem til den aftalte standard.

Renesbjerg er en portal hvor du kan få et tilbud på professionel rengøring. Vi samarbejder med et eller flere eksterne rengøringsfirmaer, som er blevet udvalgt og vurderet af vores team til at kunne give dig et godt tilbud.

Du som kunde kan derefter sammenligne tilbuddet med eventuelle andre tilbud du har fået fra andre virksomheder, og vælge det, der passer bedst til dit behov og budget.

Ved at have flere valgmuligheder kan du spare tid og samtidig være sikker på at få et godt tilbud.

Ren Esbjerg

Rengøringsfirma med base i Esbjerg by. Vi holder dit hjem rent!

Ren Esbjerg

Mandag-fredag: 08:00-16:00
Lørdag-søndag: Efter aftale

Få et tilbud

Skriv til os for at booke tid til drøftelse af din rengøringsopgave.

Scroll to Top