Hvem er vi

Rengøring i Esbjerg

Velkommen til Ren Esbjerg

Vi er et nyt rengøringsfirma, som holder til i Esbjerg. Vi har opgaver i Esbjerg, samt nærliggende byer. Virksomheden er stiftet personligt, eftersom mere end 10 års erfaring i rengørings branchen. Det er en passion for jobbet, samt den evige drøm om at blive selvstændig, der er eksistensen bag Renesbjerg i dag. Vi glæder os til enhver opgave og sætter en stor pris på den varme velkomst vi har fået i Esbjerg by. Forhør dig om mulighederne hos os allerede i dag.

Brug din tid på det som du holder af

Mange familier har en travl hverdag anno 2017, hvorfor det kan være svært at få tingene til at hænge sammen. Derfor bliver det også mere og mere populært, at anskaffe sig rengøringsfiramer, som kan varetage og aflaste noget af alt den stress, som der er i dagligdagen, ved at håndtere opgaver, såsom rengøring. Kommer man hjem til et rent hjem, efter en lang arbejdsdag, så kan man i stedet bruge tiden sammen med familien og børnene. Dermed også fokusere på de ting, som giver livet mere værdi og ikke dræner dagligdagen for energi.

Få et tilbud

Udfyld felterne og få et gratis konsulentbesøg, hvor vi hjælper dig med at finde den bedste løsning. Du får en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dine ønsker og behov.